Hur öppnar jag en dashboard som någon har delat med mig?
- Öppna Dashboard.

- Öppna dashboard-menyn högst upp på sidan.

- Välj den dashboard som delats med dig.
En delad dashboard kan vara skrivskyddad. Sidan visar då en banner om att den är skrivskyddad, så att du kan titta utan att ändra något.

Relaterat
Var det här till hjälp?
Tack för din återkoppling.


