Hvordan åbner jeg et dashboard, som nogen har delt med mig?
- Åbn Dashboard.

- Åbn dashboard-menuen øverst på siden.

- Vælg det dashboard, der er delt med dig.
Et delt dashboard kan være skrivebeskyttet. Siden viser så et banner om, at det er skrivebeskyttet, og du kan se det uden at ændre noget.

Relateret
Var det en hjælp?
Tak for din tilbagemelding.


