Job i IoT Fabrikken

Ledig stilling: Erfaren mødebooker med potentiale til salgskonsulent

Brænder du for salg, og vil du gøre en mærkbar forskel indenfor Facility Management?

Har du talegaverne i orden, og drømmer du om et job, hvor din personlige indsats gør en forskel?
Hvis ja, har du chancen nu.

IoT Fabrikken tilbyder sensorer og software til en lang række forskellige BTB-kunder, og hjælper med at måle indeklimaet, og hvordan vi anvender vores kvadratmeter. Alt sammen til gavn for den grønne omstilling og de nye krav til rapportering, både ESG, DGNB og så videre.

Dit fokus bliver at skaffe nye kunder. Her er du åben, imødekommende og spørger ind, så du forstår den enkelte kundes situation og behov. På baggrund af din helt nye viden om kunden, præsenterer du så mulige løsninger og booker møder til vores erfarne salgsteam. Det er udelukkende B2B-møder, og det vil et kæmpe plus, hvis du har erfaring med energioptimering, og space management og har en naturlig interesse for at gøre en forskel for både medarbejdere, ledere og den grønne omstilling.

Har du gode talegaver og positiv energi?
Du har salgserfaring – eller en sælger gemt i dig.
Du kan lide at arbejde efter konkrete mål, og du har det nødvendige energiniveau til at nå dem – også når du kommer i modvind. Du kan motivere dig selv og har evnen til at tale med alle slags mennesker i telefonen. Du er humoristisk og bidrager med en positiv stemning til vores team.

Om os:
IoT Fabrikken er otte mennesker i en virksomhed i vækst. Vi bygger vores egne løsninger, og to dage er sjældent ens. Vi er seriøse, når det gælder god service, og vi går op i at have relationer til kunderne - og til hinanden. Vi griner tit, og rykker som et team, når kedlerne koger, og vi har travlt.

Vi tilbyder:
· Fast løn, og bonusordning
· En stejl læringskurve og mulighed for at arbejde med et af Danmarks største brands indenfor indeklima og
space management.
· Løbende sparring og feedback med henblik på udvikling af dine kommunikative evner og salgsteknikker
· En arbejdsplads med godt humør, sammenhold og arbejdsglæde.
· En hverdag, hvor der sker noget og der er højt til loftet
· Mulighed for at vokse i jobbet.

Information om praktiske forhold

Du kommer til at arbejde på vores kontor i Svogerslev ved Roskilde. Arbejdstiden er mandag-torsdag kl. 08.00-16.00,
fredag kl. 08.00 – 15.30

Nysgerrig eller spørgsmål?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Katja Kafling på telefon 2713 1040.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og dit CV til kaf@iot-fabrikken.com og fortæl, hvorfor det netop er dig der er den rette til stillingen.
Vi ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.

Vi vækster, så der bliver brug for flere

Vi har travlt i IoT Fabrikken. Der er nemlig bud efter RoomAlyzer, vores enkle løsning til måling af indeklima og space management.

Vi er en god blanding af udviklingsfolk og et driftigt salgs- og serviceteam - og vi leder fortløbende efter flere gode kræfter, der vil være med til at levere Danmarks stærkeste løsning på sit felt til et hav af virksomheder, kommuner, museer og mange flere.

Det er en stor fordel, hvis du har brancheviden om facility og space management og/eller indeklima og energioptimering. Og så skal du kunne lide, at der sker noget og samtidig have en god portion humor i bagagen.

Det kan også være, at du er studerende og leder efter en praktikplads.

Skriv til info@iot-fabrikken.com. Du er også altid velkommen til at ringe på tlf. 7171 8090. Så ser vi, hvad der sker ;)